Floorplanner

Floorplanner: hét tekenprogramma voor uw plattegronden

Wilt u een hogere ranking scoren op Funda met uw woning? Dan kunt u een plattegrond uploaden. Dit zijn plattegronden gemaakt met behulp van het softwarepakket van Floorplanner.

Floorplanner is de eenvoudigste en snelste manier om mooie, interactieve plattegronden te tekenen en te delen. Met behulp van het software pakket kunnen wij voor u de ruimte in 2d én 3d visualiseren.

Het grote voordeel van Floorplanner is, dat het programma exact op schaal werkt. Dit betekend dat per 1 januari 2018 volgens de nieuwe meetinstructie, de diverse oppervlaktes van de woning uit de tekening gemeten kan worden. Dit wil zeggen: Grond Oppervlak Wonen, Overig Inpandig, Gebouw Gebonden Buiten Ruimte en Externe Buiten Ruimte.

Tevens bevindt er zich in Floorplanner ook een grote bibliotheek met kant-en-klare elementen: van bankstel tot zonnebank. Met behulp van deze elementen bieden wij onze klanten de mogelijkheid om hun strakke, maar wellicht wat kille plattegrond, om te toveren tot een huiselijke presentatie van hun te verkopen woning.